Thuis

Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Wuhan Huatai Artware Co., Ltd certificaten
China Wuhan Huatai Artware Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De fabriek met gebied meer dan 6.000 vierkante meters en heeft 3 Belangrijke productielijnen, brengen de schone workshops samen met het goed-gecontroleerde die proces op ISO9001 wordt gebaseerd een goede steun aan de productkwaliteit.

  Wuhan Huatai Artware Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Wuhan Huatai Artware Co., Ltd fabriek productielijn 1

 • OEM / ODM

  Maatoplossing? - O.K. voor ons.

   

  Wuhan Huatai Artware Co., Ltd fabriek productielijn 0 

   

  Met de deskundigen van de veteraaningenieur voor zelfbedieningsoplossingen, kunnen wij begrijpen volledig uw speciaal vereiste, zal ons juist ontwerpproces uw geld en tijd besparen. Ons gebouwd gebruik CAD/Pro-E die hulpmiddelen ontwerpen om u te helpen idee beëindigen, maakt dan prototype binnenshuis voor u vóór massaproduktie. Contacteer ons nu voor vrij overleg.

   

  Met ervaring op meer dan 20 Jaar, weet Huatai het hoe te om de juiste oplossing/het product voor te stellen om uw vraag te ontmoeten.

   

 • R & D

       Het team van R&D van Huatai wordt samengesteld uit ervaren Ontwerpers die totaal konden begrijpen hoe te om een steekproef met het verzoekproducten van de douane te maken. Uitgerust met CNC het Buigen, CNC machine, Verpakkingsmachine, hoge efficiënte lopende band, evenals veteraanarbeiders en technische ondersteuningteam onder één dak, kunnen wij uw vereiste samenkomen om uw innovatieidee in waar te veranderen.

   

  Wuhan Huatai Artware Co., Ltd fabriek productielijn 0


       Behalve dit die, hebt Youpoo ERP, van PDM en CRM-technieken zodat productie beheerd en verschepen als uurwerk in werking wordt gesteld. U kunt gemakkelijk rusten wetend dat uw op maat gemaakte orde snel en precies zal worden gemaakt. Al deze maken internationale distributie eenvoudig. De producten van Huatai zijn populair in wereldmarkten, hoofdzakelijk in Amerika, Europa en Oceanica. De producten worden wijd gebruikt in Verjaardag, Partij, Festival, Huwelijk.

   

   

Contactgegevens
Wuhan Huatai Artware Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Yang

Tel.: 86-27-85692842

Fax: 86-27-85607532

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)