Thuis Over ons

Geschiedenis

Bedrijfsprofiel

      Is kunst-waakzaam Co. van Wuhanhuatai, Ltd een industriële en de uitvoeractiviteiten bedrijf sinds 20001.  


     Het integreren het ontwerp, de productie en de verkoop, het bedrijf behandelen professioneel in de vervaardiging van allerlei kunstkaarsen die ver in een aantal Europese en Amerikaanse landen en gebieden worden verkocht. Momenteel, bezitten wij 100 professionele technici en ervaringengeschoolde arbeiders. Het gebied van de workshop is ongeveer 6000 vierkante meters.

     

     Aangezien het in Wuhan wordt gevestigd, heeft de centrale plaats van Centraal China, het bedrijf geschikt vervoer zowel door water als op land, kunnen de goederen levering zijn aan om het even welke plaats in de wereld.  


  Betreffende het idee van „overleef door kwaliteit en ontwikkel me door kredieten“ als basis, en ervend de traditionele Chinese bedrijfsmoraal van „eerlijkheid, kredieten en geluk“, denkt het bedrijf om de beste combinatie tussen Chinese bedrijfsstrategieën en buitenlandse degenen te vinden.


  Wij hopen om met alle vrienden van zakenkringen in binnen- en buitenland samen te werken, en naar gemeenschappelijke ontwikkeling te streven.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van Wuhanhuatai Artware, Ltd werd opgericht in 1998 door Xiaojun Yang in Hubei de Provence, China. Dit gebied van het land is perfect verkeersfort, kunnen de goederen van Wuhan direct uitvoeren. 

 

Ons bedrijf werd gevestigd in 2001 en met gebied over 3000sqm en meer dan 150 arbeiders. Maar in de loop van de laatste 17 jaar, hebben wij vele veranderingen gezien. Het model heeft en na verloop van tijd geëvolueerd aangepast om op veranderingen in de wereldmarktplaats te wijzen. Nu hebben wij 6000sqm-gebied voor en meer dan 90 arbeiders maar de productiviteit is toegenomen met 270%

 

Één ding dat niet is veranderd is onze doelstelling: om het concurrentievermogen van Gelijkaardige fabrikanten te verhogen en de perfecte kwaliteitsgoederen voor alle custmers te steunen. De schone workshops samen met het goed-gecontroleerde die proces op ISO9001 wordt gebaseerd brengen een goede steun aan de productkwaliteit.

 

Wij stemmen in met bezoeken in onze Fabriek in Wuhan, Hubei de Provence van China.

Tevreden om ons voor verdere informatie te contacteren.

 

Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Wuhan Huatai Artware Co., Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Hua Tai

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 2000k-3000k

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 90% - 100%

Factory Area: 5000 centiares

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Certificaten China Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Certificaten China Wuhan Huatai Artware Co., Ltd Certificaten